Alt-Text

Wat kunnen we u aanbieden?

Al onze buttons worden digitaal gedrukt in full color om een optimale flexibiliteit te kunnen garanderen.

Indien u een specifieke PANTONE-kleur of perfect bijpassend drukwerk nodig heeft, helpen wij u hier graag mee verder. Contacteer ons dan zeker met uw specifieke vraag.

In ons standaardgamma zitten 6 maten van buttons, deze zijn ook als magneet (koelkastmagneten of magnetische naambadges in combinatie met een extra magneetje) te bestellen. De kleinere ronde formaten zijn ook beschikbaar als sleutelhangers. 55mm is verder ook als spiegel en (magnetische flessenopener) mogelijk.

25 x 25mm (vierkant)

25mm vierkanten buttons, magneten

Vrij uniek op de markt, deze vierkanten knapperds zie je niet erg vaak en vallen daarom direct op. Vierkant is plezant!

25mm (1 inch)

Mogelijk: Speldbuttons, magneten, sleutelhanger

Dit pareltje is de kleinste button in onze familie en heeft standaard een insteekspeld (boogspeld) die achter een ring geklemd wordt. Het alternatief is er een met een ingebouwd speldje (prijs op aanvraag). De buttons met de insteekspeld zijn iets boller dan diegene met de inwerkspeld. De 25cm (1 inch) button is ook zeer populair in de modesector en bij bands.

32mm (1-1/4 inch)

Mogelijk: Speldbuttons, magneten, sleutelhanger

Onze 32-er is onze kleinste variant met ingewerkte veiligheidsspeld.
Een supertof formaat die tussen de kleine 25mm button en de grotere broer 38mm zit.

38mm (1-1/2 inch)

Mogelijk: Speldbuttons, magneten, sleutelhanger

De 38mm (1.5 inch) button is de tussenmaat, niet te groot en niet te klein. Deze klassieker is de ideale tussenmaat tussen zijn grote en kleinere variant. Perfect voor alle doeleinden.

55mm (2-1/4 inch)

Mogelijk: Speldbuttons, magneten, (magn.) flessenopeners en spiegels

Het grote broertje! Onze 55mm (2.25 inch) button heeft net als de andere formaten een blinkende voorzijde met uw print, maar kan aan de achterzijde diverse vormen aannemen. Zij het een gewone speld, magneet, een flessenopener of spiegel.

Dit formaat wordt ook vaak gebruikt als naambadges. Op basis van een eenvoudige .xls-namenlijst (vraag prijs en voorwaarden) kunnen wij zeer snel kant en klare naambuttons maken. Van enkele tientallen tot honderdtallen, met bedrijfsnaam en -logo. Zo geeft u uw gasten een naamplaatje met uitstraling.

75mm (3 inch)

Bam! The big one! De 75mm is onze grootste standaard button en valt erg goed op! 

Ideaal voor een boodschap of statement die gegarandeerd opgemerkt moet worden, BAM!

Mogelijk: Speldbuttons en koelkastmagneten

  • LickMyButton specials

Speciaal zijn ze, de LMB Specials! Het is goed opvallen met glitterbuttons, metallic, fluo, glow in the dark of stoffen buttons.