Alt-Text

What the FAQ?

Hier vind je het antwoord op al je vragen. Moest er, om een of andere duistere reden, toch een vraag onbeantwoord blijken, aarzel dan niet ons te contacteren en wij beantwoorden al je vragen met plezier. Klik op de vraag om het antwoord te ontdekken! 

1. Hoe bestel ik mijn eigen buttons?

Bestellen van je eigen buttons kan je hier >>

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, laad eventueel een ontwerp op en verzend je bestelling. Wij contacteren u spoedig om de bestelling te verwerken.

Bij het aanleveren van je bestanden dien je rekening te houden met onze technische specificaties >>

2. Hoe bestel ik mijn eigen onderdelen en/of machine?

Bestellen van onderdelen en/of machines kan je hier >>

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en verzend je bestelling. Wij nemen spoedig met u contact op om uw bestelling te verwerken.

3. Kan ik ook verschillende ontwerpen aanleveren binnen dezelfde bestelling?

Inderdaad, wij houden geen rekening met het aantal ontwerpen u aanlevert. U kan dus bij een bestelling van 100 buttons 100 verschillende ontwerpen aanleveren indien u dit wenst. Zo kan u uw bestelling op maat samenstellen en wij berekenen de prijs op het totaal aantal bestelde buttons.
Handig, niet?

Bestel vlug je eigen buttons hier >>

4. Wat zijn de leveringsmogelijkheden en -kosten?


Kleine bestellingen verzenden wij via De Post, andere bestellingen en spoedbestellingen via UPS. Wanneer we uw bestelling via UPS verzenden krijgt u een trackingnummer waarmee u de status van uw bestelling online kan volgen op ups.com. Voor leveringen via De Post kunnen we de verzendingstermijn niet garanderen.
De bestellingen in een speciale verpakking kunnen enkel via UPS verzonden worden.

U vindt alle info en prijzen rond verzending bij onze prijslijst>>>

5. Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?

Wij bieden u verschillende mogelijkheden van betaling aan.
Hier een opsomming:

1. Voorafbetaling via overschrijving
U betaalt het factuurbedrag vooraf via (Europese) overschrijving, wij sturen u de buttons toe vanaf we de betaling geregistreerd hebben.

2. Voorafbetaling via Paypal

U betaalt het factuurbedrag vooraf via Paypal met uw kredietkaart of via overschrijving, wij sturen u de buttons onmiddellijk toe na betaling.
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons alle nodige info om uw betaling te voltooien.

3. Cash On Delivery We verzenden de buttons met UPS C.O.D., dat wil zeggen dat u de koerier van UPS betaalt bij levering aan huis. Kostprijs: € 28 excl. BTW

4. Op factuur
Bij deze optie betaalt U het bedrag na ontvangst van de factuur en de buttons. Deze optie is enkel mogelijk voor bedrijven met een geldig BTW nummer of na expliciete afspraak.

6. Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

U kan een bestelling annuleren of wijzigen indien de productie van uw bestelling nog niet gestart is. Van zodra wij de productie starten is een annulering van uw bestelling niet meer mogelijk aangezien de gedrukte afbeeldingen alleen specifiek voor u kunnen dienen.

7. Kan ik mijn goederen terug inruilen?

Custom buttons en onderdelen kunnen niet ingeruild worden, machines enkel binnen de wettelijke bepalingen.

8. Hebben jullie speciale voorwaarden voor resellers?

Indien u een reseller bent die regelmatig buttons bij ons bestelt kunnen we u een speciaal aanbod doen. Contacteer ons indien u denkt hiervoor in aanmerking te komen.

9. Wie zijn jullie?


Ruben De Hert
Een van de twee 'founding members' der LickMyButton genoegens is Ruben, Ruubz voor de vrienden. Licentiaat toegepaste economische wetenschappen (specialisatie button productietechnieken) en penningmeester van jeugdhuis Den Trap te Waarloos.

10. Waar zijn jullie gevestigd?

Pahoehoe VOF (Afhalingen na afspraak)
Waarloosveld 19
2550 Waarloos (Kontich)
Belgi√ę


View Larger Map

En op het internet uiteraard!

11. Privacy Policy

LickMyButton en Pahoehoe VOF beschermt uw privacy. Wij zullen nooit uw persoonlijke gegevens verkopen, verhandelen of doorgeven aan eenders welke persoon of bedrijf. Wij respecteren uw privacy en doen al het mogelijke om over uw privacy en persoonlijke gegevens te waken.
Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft over uw privacy.